Sørnett

Får kritikk for ny scene

Bandet Kelvin opptrådte på Pir6, Trashpop sin tidligere scene, i mars i år. Foto: Marthe Lea

Bandet Kelvin opptrådte på Pir6, Trashpop sin tidligere scene, i mars i år. Foto: Marthe Lea

Konsertarrangørene Trashpop mistet sin Kristiansands-scene da Pir6 gikk konkurs. Nå får de kritikk for den nye scenen.

Publisert:

I juni måtte utestedet Pir6 kaste kortene. Konkursen førte til at Trashpop og Kristiansand mistet et populært spillested. Nå har Tollboden Burger Bordello overtatt som scene.

Vokalist i bandet Kelvin, Oda Westli, mener den nye scenen til Trashpop ikke er kurant.

- Da vi spilte i helgen var det så vidt hele bandet hadde plass på scenen. Jeg fikk til og med bassen til en annen i bandet i hodet et par ganger oppe på scenen, forteller hun.

Den nye scenen på Tollboden Burger Bordello har mindre kapasitet enn Pir6. Westli synes det er en fin scene, men sier det var kjipt at ikke alle kom inn på arrangementet på lørdag.

Ikke plass til alle

- Det var helt fullt og ikke plass til alle som hadde lyst til å komme. Det er en fin scene, men den er ikke perfekt ettersom det er søyler midt i rommet og scenen er litt for liten, avslutter hun.

Bookingansvarlig for Trashpop, Pål Alvsaker, forteller Tollboden Burger Bordello ikke har en permanent scene nå, men synes lokalet er det beste alternativet i sentrum.

- Det er et intimt lokale med mye greier i taket, noen stolper rundt omkring og spisebord bak scenen, så det har jo sin egen sjarm, mener Alvsaker.

Sørnett har senere prøvd å komme i kontakt med Trashpop igjen i forbindelse med Oda Westli sin opplevelse, men har ikke fått svar.

Synlige i sentrum

Pål Alvsaker forteller at Trashpop valgte Tollboden Burger Bordello som ny scene fordi det er viktig å være synlige i sentrum.

- På Burger Bordello er vi sentralt plassert i med en intim scene perfekt for det vi driver på med i TrashPop. Vi kunne ikke tenke oss et bedre lokale enn Tollboden Burger Bordello akkurat nå, sier han til Sørnett.

Avdelingsleder på Tollboden Burger Bordello, Chris Lauritsen, forteller det er første gang de har scene for live-musikk.

- Samarbeidet med Trashpop gjør at vi kan tilby en ny, kulturell opplevelse for gjestene. En veldig intim scene, så publikum opplever artistene her på svært nært hold, sier han.

Positiv respons

I sommer ble lokalene pusset opp. Avdelingslederen forteller at det ikke lot seg gjennomføre arrangementer med live-musikk slik lokalet var før.

- Jeg synes vi har fått til det nye konseptet, det å spise burger i gode omgivelser. Det at lokalet nå blir sett på som attraktivt for andre aktører, har kommet som en bonus for oss, mener han.

Han sier videre responsen de har fått rundt arrangementene er utelukkende positivt.

- For oss og Trashpop vil jeg si vi hele tiden har hatt god dialog og har klart å løse de utfordringer som har kommet underveis, avslutter han.