Sørnett

Festivaltiden nærmer seg

Muse på scenen under Hovefestivalen 2010. Foto: Caroline Ørvik

Muse på scenen under Hovefestivalen 2010. Foto: Caroline Ørvik

- Vi har noen store navn igjen å annonsere, sier pressesjef for Hovefestivalen, Gaute Drevdal.

Publisert:

Det ser ut til at musikkglade Sørlendinger har mye å se frem til. Festivalene på Sørlandet kan melde om spennende artister, og langt ifra alle artistene er offentliggjort.

Store navn på plass
Gaute Drevdal er pressesjef for Hovefestivalen og kan fortelle at de har mange artister igjen å offentliggjøre.

- Vi er cirka halvveis i annonsering av artistene. Det er mange norske navn som gjenstår, men også internasjonale. Vi har noen store navn igjen, sier han.

Hovefestivalen har, som alle tidligere år, mange store navn på plakaten allerede.

- Det er mange artister vi er veldig fornøyde med å ha fått på plass. Skrillex og Snoop Dogg selvfølgelig. Men det er også veldig stas å ha fått den første konserten med Lana del Rey i Norge, forteller Gaute Drevdal.

Les også: Måkeskrik 2012: Ny festival i Bendiksbukta

- Palmesus er ikke bare en festival, men Skandinavias største strandfest

Plass til alle

Festivalsjef for Palmesus, Jesper Elimar Krumm, kan fortelle at de i likhet med Hovefestivalen, er godt fornøyd med bookingen til nå.

- Taio Cruz er en av Europas mest spilte artister for tiden, og at han kommer til Palmesus er fantastisk. Det viser at vi har mulighet til å by på det beste, sier han.

Festivalbransjen på Sørlandet blomstrer som aldri før, og Elimar Krumm mener det er plass til alle, men at Palmesus ikke kan sammenlignes med de andre festivalene.

- Palmesus er den eneste aktøren som tilbyr noe helt annet enn alle de andre. Hos oss får man strand, vannkos, god stemning og opplevelser i opplevelsen. Palmesus er ikke bare en festival, men Skandinavias største strandfest, konstaterer han.

Sliter du med å velge blant festivalene? Her kan du lese mer om dem!

Festival med stort hjerte

Festivalsjef for Øygospel, Inger Kristiansen, kan fortelle at de er på god vei til å nå det beste programmet så langt i Øygospels historie.

- Å få signet Leeland som er blandt verdens ledende musikere innen kristen musikk, var utrolig bra, forteller hun.

I motsetning til de andre festivalene har Øygospel en kristen profil. Kristiansen forteller at Øygospel er en festival med lav terskel og stor takhøyde.

- Vi vil at du skal få komme som du er, og kunne finne din plass og føle deg hjemme. Vi er kjent for å være en festival med stort hjerte! avslutter Kristiansen.

[slideshow id=291]

#HovefestivalenVis flere

#ØygospelVis flere

#SommerVis flere