Sørnett

Full innsats med Vipers

Det var full innsats av både store og små under en ballversjon av "Stiv heks". Foto: Bjørn M. Thorvik

Det var full innsats av både store og små under en ballversjon av "Stiv heks". Foto: Bjørn M. Thorvik

Rundt ti barn fra tre år og oppover fikk møte håndballheltene sine og lære diverse kunster. Mye lek ble det også.

Publisert:

Kristiansand: Rundt ti glade og ivrige barn fikk besøk av to av de nybakte NM-sølvvinnerne på Vipers Kristiansand torsdagskveld. Det sies at en må tidlig krøkes om en god krok skal bli, og dette gjelder nok også for håndballspillere. Barn helt ned i treårsalderen møtte opp for å få lære håndball av proffene.

- Jeg syns jo dette er et genialt tilbud. Barna kan trene her, og de voksne kan trene andre plasser i lokalene, sier produktsjef og far til to, Kjetil Løyning.

[img33047_2RM]

Lokale helter
Hver måned kommer det til å være et nytt tema og denne måneden er temaet ballsport. Løyning forteller til Sørnett at planen er å få inn en eller flere lokale helter som er eksperter på hvert tema. De lokale heltene denne måneden var Vipers-spillerne Louise Pedersen og Siren Gundersen. De startet det hele med en ballversjon av “Stiv heks”. Det fikk varmen i barna.

- Er alle varme? spurte Pedersen.
- Æ e skikkelig svett, svarte en av de oppmøtte barna med et smil.

Autografsignering
Dette nye tilbudet Spicheren har startet kommer i tillegg til Barn i Sal og blir arrangert hver tirsdag og onsdag fra 17.00-18.00. Målet er at de skal få ekspertene med på et par av disse treningene.

[img33047_3RM]

- Vi håper jo at det kommer flere og flere etter hvert som folk får høre om tilbudet. Vi forventer at det tar litt tid før besøksantallet fester seg, men jeg syns jo det var bra med folk som møtte opp i dag, mener Løyning.

At barna var fornøyde med tilbudet var det ingen tvil om, og ekstra spennende var det nok å få møte to av sine håndballhelter. Autografsignering ble det selvsagt etter en god treningsøkt.