Sørnett

- Har allerede vunnet

Kingwings Crew er klare for finale i Norske Talenter. Medlem Chenno Tim (23) mener markedsføringen betyr mer enn pengepremien.

Publisert:

- Det er ikke lett for en brakegruppe som oss å få markedsført oss nasjonalt. Nå har vi kommet til finalen og nå har en hel nasjon hørt om oss. Akkurat dét føles allerede som en seier for oss, sier Kingwings Crew-medlem Chenno Tim, og fortsetter:

- Vi har, på en måte, allerede vunnet.

Neste fredag, 27. mai, er det finale i Norske Talenter hvor dansegruppa med tre kristiansandere allerede er klare. Og gruppa har klart et show som de norske seerne skal få gåsehud av.

- Ja, vi skal gjøre noe folk aldri har sett før. Det skal rett og slett være “Pure Kingwings” – gi alt.  Vi skal gi det norske folk underholdning og show hvor vi skal vise hva som bor i oss, sier Tim.

Skulle dansegruppa vinne Norske Talenter, vet de hva pengene skal brukes til.

- Da blir målet å sette opp en egen forestilling, og prøve å etablere oss som dansegruppe. Vi ønsker selvfølgelig å kunne leve av det vi brenner for, sier han.

Selv om sjansene er til stede for at Kingwings Crew kan vinne en halv million kroner, har ikke Chenno Tim tenkt så mye om de kommer til å stå igjen som vinnere.

- Budskapet vi gir betyr mye mer enn pengepremien. Denne måten å vise oss frem på har vært helt ubetalelig, sier han.