Sørnett

Med klampen i bånn

Fornøyd: Egil Gundersen fra NAF var godt fornøyd med avviklingen av årets olabilløp i Dyreparken. (Foto: Paul André Sommerfeldt)

Fornøyd: Egil Gundersen fra NAF var godt fornøyd med avviklingen av årets olabilløp i Dyreparken. (Foto: Paul André Sommerfeldt)

I strålende solskinn ble årets olabilløp avviklet i Dyreparken i Kristiansand.

Publisert:

For niende år på rad ble olabilløpet arrangert i Dyreparken, og i år var arrangørene ekstra heldige med været. Sol og høy temperatur la forholdene godt til rette for de omlag 45 påmeldte til årets løp.

Løpet startet med en testrunde, før hver av deltakerne satte av gårde ned den oppmerkede løypa til heiarop og applaus fra publikum. Primus motor for olabilløpet, Egil Gundersen fra NAF, var svært fornøyd med avviklingen.
- Dette gikk veldig bra, og vi fikk ingen store skader. Oppmøtet var bra, og det er trivelig når sola skinner, forteller Gundersen til Sørnett. Han kommenterer også at olabilløpet i år fikk god sponsing fra Dyreparken, som blant annet stilte med ekstrapremier til deltakerne.

Etter selve løpet fikk alle olabilsjåførene medalje og diplom, og det ble i tillegg utdeling av pokal og priser til enkelte av deltakerne. Sjåføren av den bilen som kjørte raskest, fikk tilbud om å delta på NM i Olabilkjøring i Oslo den 18. august. I år var det Kristian Arnesen Vik fra Kristiansand som kjørte raskest i mål.

Se bildegalleri fra olabilløpet under.

[slideshow id=330]