Sørnett

Gratis er greit

Det legges ut mye forskjellig til salg. Det er lov til å både selge, bytte, kjøpe og gikk vekk.

Det legges ut mye forskjellig til salg. Det er lov til å både selge, bytte, kjøpe og gikk vekk.

Preben Bjorvand er en av flere tusen som bruker Facebook som gratis annonsekanal.

Publisert:

Også Kristiansand har sin egen Facebook-gruppe for salg, bytte, kjøp og gi bort. Nesten 8000 personer liker denne siden, og det legges ut mange nye varer hver dag.

Gratis
- Jeg bruker Facebook-gruppen ganske aktivt nå. Det er veldig greit å legge ut alt jeg finner nå som jeg holder på å pusse opp. Det er mye gammelt skrot som skal vekk, sier Preben Bjorvand.

Han synes det er veldig greit med ei side det ikke koster noe å annonsere.
På siden «Kristiansand - kjøpe, selge, bytte, gi bort» legger alle som vil ut varer og produkter de ønsker å selge eller gi vekk. Det er også mulig å publisere annonser med ønsker om å kjøpe bestemte varer.

Det er mye forskjellig som legges ut for salg. Både klær, møbler, biler, båter, elektroniske duppedingser og konsertbilletter er gjengangere på annonsefronten. Også et solarium har vært mulig å kjøpe via Facebook-siden. Kun fantasien setter grenser.

Både òg
Preben Bjorvand forteller at det er stor aktivitet på siden. Men det er ikke bare positivt.

- Jeg har ikke hatt problemer med å få solgt varene mine. Likevel er det et problem med stor aktivitet og mange nye salgsobjekter hele tiden. Annonsene forsvinner fort nedover på siden, sier han.

Han savner også en mulighet til å kategorisere de forskjellige varene.

- Det eneste jeg savner er en mulighet til å søke i annonsene som ligger ute på Facebook. Akkurat der er finn.no bedre, mener Preben Bjorvand.

Sørnett har ikke klart å komme i kontakt med Finn.no for en kommentar.