Sørnett

Sivert fant aldri den rette i Kristiansand - nå har han funnet lykken i Marokko

Sivert (24) er klar for tur til Marokko. Nå er forberedelsene for fullt i gang. Foto: Andreas Korssund.

Sivert (24) er klar for tur til Marokko. Nå er forberedelsene for fullt i gang. Foto: Andreas Korssund.

Sivert Kristoffersen (24) har lett i hele Kristiansand etter kjærligheten uten å finne lykken. Nå pakker han kofferten for å møte sin nye kjæreste i Marokko.

Publisert:

- Etter mye tenkning frem og tilbake har jeg nå bestemt meg for å dra nedover til Marokko. Turen er bestilt og jeg drar i mars så det begynner jo å nærme seg, sier Sivert Kristoffersen.

Sivert forteller om hvorfor han snart er på vei til Marokko.

- Jeg har jo lett i hele Kristiansand for å finne mitt livs kjærlighet, men lykken fant jeg dessverre ikke her. Derfor drar jeg nå sørover etter å ha funnet lykken med en jente der.

- Nå har vi jo vært sammen i noen måneder så nå føler jeg at det eneste rette er å dra og besøke henne for vi er begge veldig seriøse med dette forholdet, forteller han.

[faktaboks]

 

Innrømmer at langdistanseforholdet har bydd på noen utfordringer
- Det har jo vært tøft at vi har bodd så langt unna hverandre, men samtidig så snakker vi jo hver eneste dag sammen, så muligheten til å benytte seg av nett og telefon til å kommunisere på gjør situasjonen mye enklere, sier Sivert.

Han må tenke nøye igjennom hva han tar med seg på en slik spesiell tur.

- Man må jo tenke på at de lever i en helt annen kultur enn det vi gjør her i Norge. Det er jo ulik religion og skikker der som selvfølgelig er noe jeg tenker på, og det er jo ting vi kan gjøre her som ikke er lovlig der, forklarer 24-åringen.

Tar med seg både CB-øl og sørlandschips
- Jeg pakker vel med meg noe sommerklær, men annet enn det blir det vel å ta meg seg både noe Sørlandschips og CB-øl. Så tar jeg også med meg Bibelen og så hadde det vært veldig morsomt å ta med seg noe kaptein sabeltann-klær til barna i familien hennes, smiler Sivert.

Paret planlegger å bosette seg i Kristiansand.

- Det frister veldig for oss begge å bosette oss her sammen. Dette har vi jo diskutert mye sammen, men vi har ikke helt bestemt oss enda. Kristiansand er en fantastisk by, så personlig håper jeg å bo her i flere år til, avslutter han.