Sørnett

Palmesus 2016: Årets lineup er komplett

Live: Derulo har nok av erfaring, og har lang fartstid fra musikk-gamet. Dette er et bilde fra et live-show han gjorde i 2013. Foto: Wikipedia

Live: Derulo har nok av erfaring, og har lang fartstid fra musikk-gamet. Dette er et bilde fra et live-show han gjorde i 2013. Foto: Wikipedia

Det fulle programmet for både 1. og 2. juli er nå klart. Jason Derulo og Fedde le Grand er de siste artistene som slippes.

Publisert:

Finværet og sommervarmen har allerede funnet veien til det idylliske sørlandet. De drøyt 30 000 som for lengst har skaffet seg billetter, må fortsatt vente litt over en måned før det festivalstart. De siste artistene er nå sluppet, og fullfører nå programmet for Palmesus 2016.

Den siste headlineren

Den amerikanske superstjernen, Jason Derulo, er årets siste headliner for Palmesus-festivalen i sommer. Derulo er satt opp til å spille på lørdagen 2. juli hvor han nok vil spille sin siste superlåt "If it ain't love". Så man kan med god grunn forberede seg på artisten, og en sang man bør ha hørt er nok "Want you to want me"som er spilt over 400 millioner(!) ganger på Spotify.

Klar for Palmesus for femte gang 

Den aller siste artisten som slippes klar for årets Palmesus er Fedde le Grand. Han tar turen til bystranda for femte år på rad! Han er en nederlandsk DJ og produsent for de som ikke kjenner han. "Give med some" er hans siste publiserte låt hvor han samarbeider med med Merk & Kremont. Nederlenderen vil stå for et live-show med mye liv og skikkelig dunke-musikk.

1. juli spiller disse headlinerne: 

[img145266_2RM]

Matoma
Axwell /\ Ingrosso
Aurora
Robin Shulz
Karpe Diem

2. juli:

Martin Garrix
Klovner i kamp
Fedde le Grand
Lars Vaular
Jason Derulo