Sørnett

Synger av hjertens lyst

Øver: Anette har øvd helt siden januar sammen med Kari Mette (Foto: Stine Elise Jølsett)

Øver: Anette har øvd helt siden januar sammen med Kari Mette (Foto: Stine Elise Jølsett)

Anette Helland (25) er altfor god til å danse, og elsker å synge. Lørdag er hun klar for å innta scenen i Ravnedalen.

Publisert:

[img68440_2RS]

Denne helgen arrangeres «Sound of Happiness»-festivalen i Ravnedalen.  Blant artistene er sangfuglen Anette Helland. Helt siden januar har Anette øvd og terpa på sangtekster, og nå begynner hun å bli klar. Noen oppvarming trengs ikke når Anette skal i ilden.
- Jeg bare kjører rett på, forteller Anette, som også spiller trommer i «Peters band» og «Happy Choir».

På lørdag skal hun fremføre flere melodier, blant annet Westlife-hitten «If I let you go.» Det er en av Anettes yndlingssanger. Også «Country roads» står på spillelisten. Anette har kontroll på nervene, men erkjenner at det kribler litt i magen.

Mens Anette skal synge blir hun akkompagnert av Kari Mette Elfstedt på keyboard. Kari Mette forteller at Anette er godt forberedt.
- Vi har jobbet med tekstene, og Anette har fått en øve-CD. Det har hjulpet henne godt, og dette kommer til å gå strålende, forteller Kari Mette. For Anette er det musikk og dans som gjelder.
- Jeg er altfor god til å danse, sier Anette og ler godt. Det er heller ikke uten grunn at hun har mikrofonstativ hjemme i stua, hun bruker mye tid på å pleie sangstemmen på fritiden.

Se video av Anette som øver under.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HrJU0hvMMpQ&list=UUuRcWy6E7S_ptiAPFDJf1yA&index=2&feature=plcp[/youtube]