Sørnett

-Tabellen lyver ikke

Lagt opp: Haraldsen gikk ut i sivil jobb etter at han la skoene på hylla forrige sesong. (Foto: Amund I. Lutnæs)

Lagt opp: Haraldsen gikk ut i sivil jobb etter at han la skoene på hylla forrige sesong. (Foto: Amund I. Lutnæs)

Tidligere Start-spiller Knut Henry Haraldsen sier at Tippeliga-tabellen lyver ikke når den viser at Start ligger nest sist på tabellen. -De har ikke vært gode nok i år, sier han til Sørnett.

Publisert:

-Det er trist for landsdelen at Start har satt seg i en meget vanskelig posisjon på tabellen. Han mener også at Start ikke er til å kjenne igjen fra i fjor, og at de sprudlet mer i fjor, sier Haraldsen. Fredrikstad tok i går et stort steg mot fornyet kontrakt i Tippeligaen etter sin 1-4 seier over Sarpsborg 08 på Sarpsborg stadion i går kveld. Med det resultatet, så ser det enda litt vanskeligere ut for Start med tanke på å holde plassen i det beste selskapet.

-Resultatet i Sarpsborg i går var ikke heldig for Start, sier Knut Henry.

Fortsatt mulighet

Klubben som spiller sine hjemmekamper på Sør Arena har kommet i en situasjon som gjør slik at de er avhengige av andre resultater rundt seg på tabellen. Men Haraldsen mener det fortsatt er mulig å holde seg på øverste nivå i Norge. Men poengavstanden begynner å bli stor opp til Fredrikstad og Sogndal. På trygg plass ligger Sogndal med 27 poeng, sju mer enn Start. Sogndal og Start har like mange kamper igjen å spille i år, og kan maks skaffe seg 18 poeng til. Nesten samme skjebne har Fredrikstad med sine 27 poeng, men de har en hengekamp til gode og har 21 poeng igjen å kjempe for.

-Nedrykk ikke positivt for klubben

Den tidligere midtstopperen mener at hvis nedrykk til Adeccoligaen blir en realitet, så er ikke det positivt for klubben.

-Økonomien blir enda vanskeligere å håndtere. Det blir også tøffere å signere gode nok spillere til å gjøre oppholdet på nest øverste nivå, så kort som mulig. Landsdelen blir preget av at laget gjør det så svakt, sier Haraldsen.

[sniplet faktaboks]

#Knut Henry HaraldsenVis flere