Sørnett

Taio Cruz til Palmesus

Til Kristiansand: Taio Cruz er klar for Palmesus 2012. Foto: Taiocruzmusic.co.uk

Til Kristiansand: Taio Cruz er klar for Palmesus 2012. Foto: Taiocruzmusic.co.uk

Første artisten lansert for Palmesus 2012, er selveste Taio Cruz. Festivalsjefen er veldig fornøyd.

Publisert:

I dag meddeler Palmesus at Taio Cruz er klar for årets strandfest på Bystranda i Kristiansand.

Veldig glad festivalsjef
Jesper Elimar Krumm, festivalsjefen for Palmesus, er henrykt over at Taio Cruz skal spille på strandfesten.

- Taio Cruz er for øyeblikket Europas mest spilte artist. Dette garanterer en fantastisk opplevelse for alle, sier han fornøyd til Sørnett.

Festivalsjefen gleder seg til årets sommerfestival i Kristiansand, og er likefullt stolt over at festivalen har tiltrukket seg et så stort navn.

- Dette er en veldig solid booking, som vi er veldig stolte av, sier Krumm om mannen som står bak verdenshiter som blant annet "Dynamite", "Hangover" og "Higher".

Selger bra med billetter
Jesper Elimar Krumm forteller hvor viktig det er å få en så stor artist klar for festivalen, men han understreker at billettsalget har gått veldig bra, også før noen artister ble klare.

- Vi har solgt, allerede før noen artister har blitt lansert, flere billetter enn noen gang. Allerede før jul solgte vi veldig mange billetter, forteller han.

Festivalsjefen er glad for at folk setter pris på Palmesus.

- Det betyr mye for oss at folk ser på dette som en viktig del av sommeren sin, avslutter festivalsjefen til sørnett.no.

Palmesus arrangeres 6. og 7. juli i år, og er Skandinavias største strandfest. Med en så stor artist som første lansering til årets festival, er det liten tvil om at denne posisjonen befestes.

#Jesper Elimar KrummVis flere

#Taio CruzVis flere