Sørnett

Vurderer å slutte

Søgård vurderer å avslutte avtalen med Start og heller få seg en sivil jobb i hjembyen

Publisert:

- Flyttingen var en prosess, men det var også et eventyr for meg og familien min. Eventyret fikk en dårlig slutt, sier Søgård til Sørnett.

Startspilleren er ikke fornøyd med Start, og er på utkikk etter sivil jobb på Østlandet.

- Jeg ønsker å få et bein innenfor næringslivet. Med tanke på mine erfaringer som fotballspiller kunne det vært aktuelt med noe som er konkurransedyktig. Men jeg er åpen for alt, og vil gjerne ha jobbtilbud.

Søgård presiserer at det ikke har noe med spillegruppa å gjøre, men at han føler seg litt lurt av Start.

- I forhandlingene i august overbeviste Start oss om at risikoen for reduksjoner var minimal. Vi valgte å satse på det, men nå er lønna mi redusert med 30-40 prosent. Man kan jo spørre hvem som helst hva de hadde gjort i en lignende situasjon. Jeg tror alle hadde reagert på samme måte, sier Søgård.

Klubbledelsen i Start er klar over mulighetene for at Søgård forlater klubben om han får en sivil jobb,  men de har ikke fått noen signaler om at det vil skje.

- Jeg har en viss forståelse for hans frustrasjon, men det var ingen av våre spillere som hadde klausuler ved nedrykk. Søgård var derfor i samme situasjon som alle andre spillere. Men det er riktig at han har en mulighet til oppsigelse dersom han får en sivil jobb, sier arbeidende styreleder Magne Kristiansen i Start til Romerrike blad.

#søgårdVis flere