Sørnett

Spilte slagere for et halvfullt Østsia

Jaa9 & OnklP på Østsia. Foto: Lina Trondskog

Jaa9 & OnklP på Østsia. Foto: Lina Trondskog

Det var lite som minnet om kjendisparty på fredagens konsert med Jaa9 og OnklP, men duoen serverte allikevel et forrykende show for de få oppmøtte.

Publisert:

Agderstudentenes eget vannhull på campus, Østsia, inviterte publikum til hitmaraton.  Foran en glissen sal serverte Lillehammer-duoen landeplager som Partysvenske, Glir forbi og kanskje den mest kjente - Kjendisparty.

Knapt 60 mennesker møtte opp, men stemningen var ikke dårlig av den grunn. Sara og Arash var kveldens oppvarmere, og med den åpningen var det duket for hip-hop fra øverste hylle.

- Det er stort sett alltid hyggelig å komme til kristiansand. Nå er jo studielånet kommet også, så vi forventer at det tar av, sier Onkl P til Sørnetts utsendte på Østsia. Han legger til at de har hyggelige minner fra Quartfestivalens glansdager, og at det alltid er hyggelig å komme tilbake til det glade Sørlandet.

Duoen som består av Johnny Engdal Silseth og Pål Tøien har akkurat sluppet plata “Lasse”, og i begynnelsen av mars kommer oppfølgerskiva “Geir”.

Begge skivene handler om guttas erfaringer og tanker om overgangen fra bygdelivet til tilværelsen i hovedstaden, og skal vi tro anmelderne av den første platen, har de mye fornuftig å melde.

- Vi har valgt å bruke pseudonymer, for å distansere oss fra tekstene. Like fullt handler de om oss selv, to karer som går rundt i Oslo og klager høyt. Der vi tidligere sto med den ene foten i Lillehammer og titta mot oslo, er det nå omvendt. Det blir nok litt mørkere og dystrere enn tidligere.  Vi håper folk liker den, legger Jaa9 til.

For alle de som gikk glipp av fredagens konsert, kan Lillehammer-duoen love at man får flere sjanser utover våren.

– Timeplanen er full, og folk blir ikke kvitt oss med det første.[slideshow id=107]