Sørnett

Ekstraforestillinger for Den Stundesløse

Folket vil ha mer: Nye ekstraforestillinger av Den Stundesløse. Foto: Pressefoto, Kilden.

Folket vil ha mer: Nye ekstraforestillinger av Den Stundesløse. Foto: Pressefoto, Kilden.

Kilden bestemte tirsdag at de kjører på med fem nye ekstraforestillinger av Ludvig Holbergs komedie.

Publisert:

Sørnett meldte mandag at Kilden vurderte å gå for ekstraforestillinger for Den Stundesløse. Salgs- og informasjonskonsulent i Kilden, David Holme, bekrefter i dag at de har bestemt seg for å sette opp fem nye ekstraforestillinger.

- De beste plassene har blitt raskt utsolgt. Vi bestemte oss for å arrangere nye ekstraforestillinger for å gi publikum mulighet til å få gode plasser og få en best mulig opplevelse, sier Holme.

Publikumssuksess

Den kritikerroste forestillingen har blitt tatt godt imot av publikum, og Holme forteller at skuespillerne gleder seg til å spille en uke til.

- Forestillingen har blitt en publikumssuksess, og castet synes det er veldig gøy at det har blitt tatt imot på en så god måte, legger Holme til.

Nye ekstraforestillinger 19.-23.

Bentein Baardsons regi av Den Stundesløse skulle etter planen gå fem ganger ukentlig til 16. februar, men det har nå blitt satt opp ekstraforestillinger fra 19.-23. februar.

- Salget har gått som forventet, og det er gledelig for oss å ha forestillingen en uke ekstra, sier Kildens salgs- og informasjonskonsulent.